صفحه شخصی محمد ذوالفقاری   
 
نام و نام خانوادگی: محمد ذوالفقاری
استان: همدان - شهرستان: همدان
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  مهندس ناظر و مجری پایه ۲
تاریخ عضویت:  1390/05/04
 روزنوشت ها    
 

 برج پایریوس بخش معماری

7

 


مکانو، نام گروه معماران جوان مصری است که نحوه طراحی برج پایریوس را با ما به اشتراک گذاشتند . آنها با ارائه این طرح توانستند به موفقیتی بزرگ دست یابند. پس از مطالعه این بخش می توانید تصاویر و توضیحات بیشتری را در این زمینه مشاهده کنید.

تصوراصلی ما از طراحی این ساختمان، ایجاد یک اثر برجسته با استفاده از سازه ای مرکب از واحد های مکعبی شکل بود که همه کودکان شهر در ساخت آن مشارکت داشتند.
 بچه ها پس از رنگ آمیزی این مکعب ها، آنها را بر روی سازه این ساختمان قرار خواهند داد، تا با حرکتی سه بعدی ساختمان زیبایی شبیه به برج شیر پایریوس را خلق کند. برای مثال نورپردازی موجود در این مکعب ها نمایی شادی بخش و سرگرم کننده را برای ساختمان و اطراف آن فراهم می آورد. بطوریکه اثری برجسته در ورودی شهر به شمار خواهد آمد.



این ساختمان مایملک مردم یونان خواهد بود. بچه ها تحت نظارت خانواده های خود بر روی این مکعب ها کار خواهند کرد. خانواده ها با خرید این مکعب ها صاحب واحدی از این ساختمان شده که مسئولیت آن را برای سالیان متمادی به عهده خواهند داشت و پس از آن به فرزند آن خانواده تحویل داده می شود. این کار علاوه بر ایجاد وابستگی و حس مسئولیت، علاقه آنان را نسبت به این ساختمان افزایش خواهد داد.




نوع حرکت به ساختار پایه ای مکعب هایی بستگی دارد که به بلوک های حرکتی اصلی اضافه شده اند، این حرکت سه بعدی ساختاری سه بعدی را بوجود می آورد با افزودن کمربندی این حرکت را در جهت های افقی و عمودی متوقف می سازد. با توجه به قیمت مناسب این مکعب ها مردم براحتی می توانند این واحد ها را تهیه کرده و در اختیار فرزندان خود قرار دهند تا پس از رنگ آمیزی و نقاشی بر روی آنها، مکعبها را برای مرحله نصب آماده سازند.



توصیف مواد
مواد پرتو افشان اطاقک های جعبه ای

بکار گیری مواد DuPont corian نیمه شفاف بنا به دلایل ذیل دراجرای کل این طرح مناسب به نظر می رسد.

1- رنگ ها: طیف وسیع رنگ های موجود نشان می دهد برخی اشیاء می توانند در هر وضعیت یا محیطی یافت شوند.

2- روشنایی : نور در حالت های سه بعدی می تواند شکل های متفاوتی به خود گرفته و اطاقک های نورانی بوجود آورد و نمایی مهیج را در گستره ای نامحدود ایجاد نماید.

3- نیمه شفافی : این مواد در مقابل نور تاثیر پذیر می باشند. هنگامی که چراغ درون اطاقکها روشن می شود، زیبایی حاصل از نورپردازی و رنگ ها نمایی بسیار چشمگیربه آنها می بخشد.


جنس لایه تفلونی بکار رفته در رویه این اطاقک ها به گونه ای است که با ایجاد الکتریسیته، چراغ های آن روشن می شوند. مشخصات این لایه های تفلونی عبارتند از:

1- انعطاف پذیری : براحتی می توان آن را بر روی هر شیئی چسباند. این لایه ها اشعه های گرمایی را بطور مستقیم به درون اطاقک ها هدایت می کند.

2- وزن: سبکتر از شیشه بوده و نصب آن بسیار آسان است.

3- شفافیت: این لایه ها ثبات فوق العاده اشعه ماوراء بنفش را بخوبی نشان می دهد بدون آنکه ظاهر آن را تحت تاثیر قراردهد.


چهارشنبه 11 بهمن 1391 ساعت 09:31  
 نظرات